Hírek
 

KarrierM állásportál

Ingyenes állásportál az álláskeresők és az állást kínálók összekapcsolására

 Az OFA Nonprofit Kft. a GINOP-5.3.6-17 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” című kiemelt projekt keretében, kormányzati és uniós támogatással átadta Magyarország új állásportálját.

 

A KarrierM állásportál elérési útja: www.karrierm.hu

 

A munkaerő-közvetítést és a toborzás-kiválasztás folyamatát is támogató felhasználóbarát felületet díjmentesen használhatják a cégek és leendő munkavállalóik.

A weboldal a belföldi vállalkozások és intézmények számára professzionális keretek között teszi lehetővé az üres álláshelyek ingyenes meghirdetését, az alkalmas jelöltek előszűrését és megszólítását.

A könnyen áttekinthető felépítésű portál személyes tanácsadással (régiós szinten működő szakmai segítő hálózat) és call center támogatással áll ügyfelei rendelkezésére. Legfőbb erőssége, hogy a munkaadó által megjelölt elvárások, az állás betöltéséhez szükséges kompetenciák alapján automatikus előszűrést végez, ezzel nagyban megkönnyítve az álláskeresők dolgát is.

Az állásportál munkatársai minden esetben ellenőrzik a feltöltött álláskeresői, munkaadói profilokat és az állásajánlatokat, ami garanciát jelent arra, hogy csak valós hirdetések, létező cégek és személyek szerepeljenek az oldalon. A megvalósítás során az alapvető jellemzőkön (például iskolai végzettség, keresett munkakör) túl a szakmai és kulcskompetenciákat is hangsúlyosan vették figyelembe, így a felület szélesebb körben segítheti az álláskeresők és munkaadók egymásra találását.

 Ezen felül, az OFA Nonprofit Kft. felelős foglalkoztatással kapcsolatos projektjéhez kapcsolódva a KarrierM portálon is elérhető lesz egy dedikált felület, név szerint Felelős Foglalkoztatói Unió, amely közösséghez csatlakozva a felelős foglalkoztatóvá válás folyamatát elősegítő szolgáltatásaik közül választhatnak a szervezetek.

A Felelős Foglalkoztatói Unió egy olyan aktív munkáltatói közösség, ahol közös tanulásra és a szervezetek közötti tapasztalatcserére van lehetősége a résztvevőknek. Felhívja a figyelmet a munkáltatók azon jó gyakorlataira, HR beavatkozásaikra, amelyek a munkavállalók jóllétét, elégedettségét, ezáltal elkötelezettségüket erősítik.

Az idei évtől „az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatra is ezen a honlapon keresztül van lehetőség jelentkezni.

Az Érdeklődők kérem, keressenek bizalommal!

                            Egresné Kenyeres Csilla

                            +36 20 412 4650

                            Egresne_Kenyeres_Csilla@ofa.hu

                            OFA Nonprofit Kft.

 


 

KarrierM online kitöltési útmutatók itt!!